Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 
După o zi de ezitări și așteptări de oferte, ministrul Justiției pus în funcție de Călin Popescu Tăriceanu a renunțat la funcție, rămas fără susținere politică din partea PSD

Pleacă de bunăvoie! Tudorel Toader și-a publicat pe Facebook demisia

 Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a demisionat din funcție joi seară, a doua zi după ce conducerea PSD a votat retragerea sprijinului politic față de acesta. 
 
 
Toader și-a publicat demisia pe pagina sa de Facebook
 
„Vă depun demisia din funcția de ministru al justiției, urmând ca dumneavoastră să apreciați asupra destinației și utilizării acesteia”, se arată în documentul înaintat de Toader premierului Viorica Dăncilă.
 
 
Toader a mers personal să-i înmâneze documentul premierului Viorica Dăncilă, după ce nu a mai participat la ședința Guvernului, trimițând-o în locul lui pe Mariana Moț, secretar de stat.
 
Înainte de întrevedere, Toader le-a declarat jurnaliștilor: “Voi porni de la voința exprimată oarecum în cele două întrevederi de aseară și de astăzi cu doamna prim-ministru (…), care are rolul decisiv în formarea Guvernului și în revocarea unora dintre membrii Guvernului. (…) În felul acesta, se declanșează procedura de remaniere, are în același timp și demisia mea și, cel mai probabil, o va trimite la președintele republicii. Voi rămâne până când președintele emite decretul de eliberare a mea și de numire a noului ministrului”.
 
Odată cu demisia, Tudorel Toader scapă și de moțiunea depusă de PNL și USR la Senat, unde votul a fost amânat de aproape două săptămâni.
90 Shares