Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Orban a amânat pentru marți ședința de Guvern pentru pachetele de legi pe care își va asuma răspunderea / 

Breaking News:
 

PNL cere sesiune parlamentară extraordinară la finalul lui august, pentru 5 legi urgente

​​PNL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, în perioada 26-30 august, pentru a fi adoptate 5 legi urgente, a anunțat, luni, prim-vicepreședintele liberal Raluca Turcan. 
 
Turcan a precizat că PNL solicită introducerea pe ordinea de zi a cinci proiecte: 

  • Abrogarea recursului compensatoriu, în urma căruia un număr alarmant de 19.000 de infractori au ieșit din închisorile României.
  • Desființarea secției speciale de investigare a magistraților. Această secție este doar un mijloc politic prin care actuala coaliție de guvernare încearcă să politizeze și să subjuge justiția, afectând astfel independența actului de justiție.
  • Abrogarea Ordonanței 51/2019 care scoate transportul rutier interjudețean de persoane din sfera serviciilor publice. Această Ordonanță a fost atacată inclusiv de Avocatul Poporului la Curtea Constituțională care a întărit faptul că transporturile rutiere de persoane sunt și trebuie să rămână în continuare servicii publice.
  • Respingerea OUG 114 – Ordonanța lăcomiei PSD- ADLE care a aruncat în aer cursul leu/euro, care a sărăcit populația, care a blocat creditarea și a sărăcit investitorii.
  • Respingerea Legii privind amnistia și grațierea, ascunsă la Comisia Juridică și care poate oricând sa lovească din nou, în favoarea infractorilor.
 
0 Shares