Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

PNL pregătește moțiunea de cenzură: Discutăm cu toate grupurile parlamentare

Parlamentarii liberali se pregătesc să depună o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară, iar pentru a reuși să dea jos Guvernul Dăncilă fac eforturi disperate să obțină votul a jumătate plus unu din numărul parlamentarilor.

Întrebat miercuri dacă PNL va depune moțiune de cenzură, Ludovic Orban a confirmat:

“Cu siguranță. Este în Biroul Executiv decizia de a începe tratativele, toate eforturile de lobby pentru a asigura maximum de șanse. Vom discuta cu toate grupurile parlamentare, cu toți parlamentarii care mai au o urmă de rațiune și o urmă de bun-simț și care își dau seamacă românia este împinsă în prăpastie sub conducerea clanului lui Dragnea. Vom depune toate eforturile necesare pentru a încerca să avem o izbândă în acest demers. Știți foarte bine că Opoziția are la dispoziție doar o singură moțiune de cenzură în cursul unei sesiuni (parlamentare – n.r.) sși din cauza asta ea trebuie pregătită cu multă migală”.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv