Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

PNL-ul, pregătit să-l execute pe Gabi Oprea

Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne, este acuzat în mod oficial de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de comiterea a doua infracţiuni de abuz în serviciu.

oprea la guvern

Oprea este acuzat că a folosit în mod ilegal coloană oficială, iar procurorii DNA au anunţat, luni, că solicită aprobarea ridicării imunităţii lui Oprea şi începerea urmăririi penale.

Deşi nu s-a stabilit încă data la care se va vota pe cererile venite din partea DNA, reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au anunţat deja că vor vota pentru începerea urmăririi penale în cazul Oprea.

“Nu ne interesează numele implicat sau trecutul personajului. Noi vrem doar să ne menţinem cutuma de a vota în favoarea cererilor de ridicare a imunităţii, pentru a da cale liberă investigaţiilor justiţiei”, a fost mesajul transmis de Cătălin Predoiu, primvicepreşedintele Partidului Naţional Liberal.

Gabriel Oprea a anunţat deja că “mă declar nevinovat. Am respectat şi respect întotdeauna legile acestei ţări”. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a anunţat că “din punctul meu de vedere, cererea DNA ar trebui tratată în timpul sesiunii parlamentare”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv