Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ponta continuă atacul la Dragnea: Delta Dunării devine un fel de lac Belina

Fostul lider al PSD, acum preşedintele Pro România, Victor Ponta continuă atacurile la adresa condamnatului penal Liviu Dragnea.

Aflat joi la Tulcea, unde a înfiinţat împreună cu fostul partener de USL Daniel Constantin – fost lider PC, acum în conducerea partidului format din foști PSD-iști, Ponta a  susţinut că centrul amenajat de Guvern la Uzlina este un loc vizitat frecvent de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Din păcate, acum, dacă informaţiile mele sunt corecte, ne-am întors la perioada în care Delta devine un fel de lac Belina. E a lui Dragnea. (…) Am făcut centrul de la Uzlina ca pe un loc în care orice invitat din afara României să vină să vadă frumuseţea României. Am adus prim-miniştri, comisari europeni, iar Dragnea merge acum cu iubita”, a spus Victor Ponta.

El a amintit că pentru amenajarea centrului din Uzlina au fost investite fonduri guvernamentale şi că investiţia a fost realizată după modelul altor state europene ale căror guverne îşi invită oaspeţii din străinătate în vizite informale în locuri emblematice pentru statele gazdă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv