Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ponta, despre tragedia de la Colectiv: “Iohannis şi Dragnea au profitat cel mai mult”

În curând se comemorează doi ani de la tragedia din Club Colectiv, tragedie ce a curmat zeci de vieţi şi a distrus alte foarte multe.

A fost tragedia în urma căreia premierul Victor Ponta şi-a dat demisia. Iar acum, la doi ani de la acele evenimente, Ponta a început să vorbească despre fatalele momente.

Invitat luni seara la o cunoscută emisiune de televiziune, Ponta a ţinut să precizeze că “mi-am dat atunci demisia pentru că am simţit că anumiţi oameni vor profita din punct de vedere politic de pe urma acestei tragedii. Mi-am dat seama că dintr-o tragedie publică se va trece pe politică”.

Fostul premier îi arată cu degetul pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat.

Şi continuă cu dezvăluirile: “Situaţia a fost simplă. Domnul Iohannis căuta să-şi pună propriul Guvern, iar domnul Dragnea îi dădea târcoale încă din iunie sau iulie. Domnul Dragnea îşi dorea să fie iubit de domnul Iohannis. Eu le-am zis de atunci, din iunie, că renunţ fără probleme. Nu vreau să mă duc la tribunal cu partidul şi cu guvernul după mine, cum a făcut domnul Dragnea. El a mers la două capete. Spera să obţină protecţie, să nu ajungă la închisoare, şi eventual să-l pună pe Vasile Dâncu pe premier. Pe partea a doua nu i-a mers. A apărut Dacian Cioloş. Dar eu nu regret nici astăzi faptul că mi-am dat demisia”.

20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv