Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Ponta îl face “bufon” pe Codrin Ștefănescu, pentru comunicatul dat din partea PSD pentru dosarul Belina

Fostul premier Victor Ponta, dat afară din PSD de actualul lider Liviu Dragnea, îl atacă pe secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, pe care îl consideră “bufon”.

Mesalul lui Ponta vine după comunicatul PSD semnat de Codrin în urma comunicatului DNA privind începerea urmăririi penale a ministrului Dezvoltării, Sevil Shhaideh, și a solicitării procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de a obține aviz de la Camera Deputaților pentru începerea urmăririi penale a Rovanei Plumb, în dosarul Belina.

 “Eu m-am retras de la conducerea PSD în 2015 pentru că nu am vrut să pun tot partidul să răspundă zi de zi la niște acuzații care mă priveau doar pe mine (oricât de neadevărate sunt acestea)! Așa cred că era obligația mea față de PSD și față de propria conștiință! Acum PSD este într-un moment mult mai greu, în care lucruri grave care nu au legătură cu partidul apar în discuția publică și în Justiție. Ar trebui gândită o reacție care să salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii săi. Să răspunzi la ceva atât de serios și de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon (Codrin Ștefănescu – n.r.) este cel puțin iresponsabil – și oricum ineficient”, a scris vineri Ponta pe Facebook.