Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

Ponta, încă un atac la adresa lui Dragnea: “Daddy, Daddy, nici nu ştii, Cât de mic începi să fii”

După ce Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a fost pus sub urmărire penală într-un nou dosar instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fostul premier Victor Ponta anunţă dispariţia politică a liderului PSD.

Mesajul lui Ponta pentru Dragnea ilustrat prin Olaf, celebru personaj de filme animate

Ponta s-a războit de mai multe ori, în ultima perioadă, cu fostul său prieten, iar acum anunţă că “apariţia OLAF (Oficiul European de Luptă Antifraudă) în dosarul “Teldrum” reprezintă în mod clar începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea şi a Cartelului pe care îl conduce încă din 2001″. 

Totuşi, Ponta este convins că Dragnea nu se va da bătut cu una, cu două şi susţine că este momentul ca “membrii şi liderii PSD care nu au fost încă definitiv corupţi şi compromişi au o mare şansă să elibereze Partidul de sub dominaţia acestui “grup infracţional organizat” înainte de o catastrofă socială şi economică ca în 2009 pe care să o decontăm cu toţii”.

Fostul premier îl acuză pe Dragnea că “în ticăloşia sau paranoia sa a afirmat că eu sau alţii l-am denunţat la DNA. Acum se dovedeşte că la baza dosarului penal se află sesizarea OLAF cu toate documentele necesare făcută în 2016. Sigur că nu mai aştept scuze de la un şef de grup infracţional organizat, dar membrii şi votanţii PSD care mi-au fost alături atâţia ani şi care încă mă mai respectă pot acum să fie liniştiţi. Tot ce a spus Dragnea despre mine sunt minciuni ordinare”.