Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ponta, mesaj subtil pentru Dragnea: “Văd că a devenit prieten cu Bogdan Diaconu. Sper să nu dispară și el precum Ghiță”

Fostul premier Victor Ponta continuă să-și ducă războiul de la distanță avut cu Liviu Dragnea, actualul președinte al Partidului Social Democrat.

Ponta s-a legat de o declarație a lui Dragnea care susținea că Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, l-a informat în legătură cu posibilitatea implicării într-un nou proiect politic alături de fostul premier.

Însă Ponta spune că “domnul Dragnea nu face decât să mă trimită pe la alte partide, însă eu tot timpul am fost în PSD, spre deosebire de dânsul. Înțeleg că a vorbit cu Bogdan Diaconu. Eu nu am pus problema înființării unui nou partid naționalist, domnul Dragnea a pus problema și o să întreb care este situația cu noul partid când o să vreau să fac altceva în politică. Până atunci, însă, văd ca a devenit bun prieten cu domnul Diaconu. Sper să nu dispară și el precum Sebastian Ghiță”.

Dragnea anunța, duminică seara, că Bogdan Diaconu i-a spus despre posibila colaborare cu Ponta, dar și faptul că a respins o asemenea variantă și că deocamdată nu are în plan decât o eventuală fuziune sau asociere cu Partidul România Mare.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv