Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ponta, noi dezvăluiri uluitoare despre Dragnea. De ce a renunțat la SPP în favoarea Jandarmeriei

Una dintre cele mai ciudate mutări ale condamnatului penal Liviu Dragnea a fost în momentul în care a ordonat membrilor Guvernului să renunțe la serviciile SPP în favoarea Jandarmeriei.

Dragnea a invocat diferite motive, care mai de care mai puerile. În cele din urmă, miercuri seara, Victor Ponta, fost premier și lider al PSD, a făcut lumină în acest caz.

Aflat și el până nu de mult în anturajul lui Dragnea, Ponta a precizat că Dragnea a renunțat la serviciile SPP ca o răzbunare pentru că reprezentanții instituției respective nu au acceptat să colaboreze cu el într-o situație urgentă.

“Vreţi să vă spun de ce a renunţat (Guvernul la SPP – n.r.)? Domnul Dragnea i-a cerut doamnei Dăncilă şi miniştrilor să renunţe, pentru că în acel week-end cu Ordonanţa 13, domnul Grindeanu a plecat cu SPP-ul, domul Dragnea a sunat la SPP şi nu au vrut să-i spună unde e Grindeanu. Şi atunci domnul Dragnea a zis: Dom-le, dacă voi nu-mi spuneţi unde-i, prim-ministrul şi miniştrii să nu mai aibă SPP”, a afirmat Victor Ponta miercuri seară, la România TV.

Mai mult, Ponta îl acuză pe Dragnea că “în loc să recunoască faptul că nu este în stare să se organizeze, preferă oricând să apeleze la ticăloșenii și să dea vina pe altcineva”.

Nu în ultimul rând, fostul premier susține că “în mod sigur doamna Dăncilă are consilieri puși de domnul Dragnea. Iar consilierii ăia o sabotează în mod intenționat pentru a arăta lumii cât de slabă este și pentru a-i permite domnului Dragnea să se debaraseze ușor de ea la momentul în care are nevoie de o asemenea mutare”.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv