Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ponta: “Situaţia e clară. Ori îşi asumă un singur om guvernarea, ori echipa lui Grindeanu se prăbuşeşte”

Prezent miercuri la un eveniment organizat la Târgu Jiu, fostul premier Victor Ponta anunţă că există un real pericol ca guvernul Grindeanu să pice “dacă nu este lăsat să-şi asume singur guvernarea”.

Ponta, care a mai comparat guvernul Grindeanu cu un avion condus de patru piloţi certăreţi, spune că “îmi doresc enorm de mult ca Guvernul Grindeanu să aibă succes. Dar ştiu un singur lucru. Am fost premier atâta timp şi mi-am dat seama că dacă nu conduce un singur om Guvernul, Guvernul se prăbuşeşte”.

Fostul premier spune că nu a fost întrebat în legătură cu mutările guvernului Grindeanu şi că i-a transmis actualului premier un mesaj extrem de simplu: “Nu asculta de nimeni. Fă tu ce crezi, dar fă”.

Ponta a dat ca exemplu inclusiv guvernul Cioloş despre care spune că “a fost un dezastru, tocmai pentru îl conducea şi domnul Iohannis. Dacă domnul Grindeanu o să conducă Guvernul, o să fie bine. Dacă vrem să-l conducem toţi, o să fie rău”.

Pe de altă parte, Ponta a dat asigurări că “nu mă mai interesează nicio funcţie de conducere în cadrul PSD. Îmi doresc doar ca PSD-ul să aibă succes, pentru că sunt PSD-ist. Dar pentru mine succes ar însemna, de exemplu, să salvăm Complexul Energetic Oltenia”. 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv