PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Predoiu îi pune pumnul în gură lui Firea: “Mai mult zice decât face. Să fim corecţi. Capitala este blocată”

Bucureştiul a fost lovit, în noaptea de marţi spre miercuri, de o ninsoare puternică, astfel că zăpada a atins şi chiar depăşit în multe zone 50 de centimetri.

catalin-predoiu pnl

Justificat sau nu, rivalii primarului Gabriela Firea au profitat la maxim de situaţie şi au început să atace edilul PSD.

Unul dintre cei care au sărit la gâtul Gabrielei Firea este Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal susţinând că “doamna Firea vorbeşte mult şi face puţin”.

“Să fim corecţi, capitala este blocată, iar primarul general, Gabriela Firea, cât şi primarii PSD din sectoare ţin doar şedinţe televizate de organizare în loc să pună la treabă firmele care se ocupă cu deszăpezirea arterelor principale, cât şi a străzilor secundare. Solicit Gabrielei Firea, dar şi celorlalţi primari PSD din cele şase sectoare ale Capitalei să lase jocul public de imagine şi să ia măsuri imediate de fluidizare a traficului prin mobilizarea firmelor de deszăpezire care au obţinut bani frumoşi de la Primărie pentru a menţine, în caz de necesitate, funcţionalitatea Bucureştiului”, a fost mesajul transmis de Cătălin Predoiu.

Nu în ultimul rând, Predoiu îl acuză de situaţia creată şi pe Liviu Dragnea, “premierul în a cărui umbră stă Sorin Grindeanu”, despre care spune că “în loc să administreze eficient situaţiile de criză apărute din cauza vremii, se ocupă de înfiinţarea de comisii parlamentare care să investigheze prognoze economice”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.