Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Predoiu îi pune pumnul în gură lui Firea: “Mai mult zice decât face. Să fim corecţi. Capitala este blocată”

Bucureştiul a fost lovit, în noaptea de marţi spre miercuri, de o ninsoare puternică, astfel că zăpada a atins şi chiar depăşit în multe zone 50 de centimetri.

catalin-predoiu pnl

Justificat sau nu, rivalii primarului Gabriela Firea au profitat la maxim de situaţie şi au început să atace edilul PSD.

Unul dintre cei care au sărit la gâtul Gabrielei Firea este Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal susţinând că “doamna Firea vorbeşte mult şi face puţin”.

“Să fim corecţi, capitala este blocată, iar primarul general, Gabriela Firea, cât şi primarii PSD din sectoare ţin doar şedinţe televizate de organizare în loc să pună la treabă firmele care se ocupă cu deszăpezirea arterelor principale, cât şi a străzilor secundare. Solicit Gabrielei Firea, dar şi celorlalţi primari PSD din cele şase sectoare ale Capitalei să lase jocul public de imagine şi să ia măsuri imediate de fluidizare a traficului prin mobilizarea firmelor de deszăpezire care au obţinut bani frumoşi de la Primărie pentru a menţine, în caz de necesitate, funcţionalitatea Bucureştiului”, a fost mesajul transmis de Cătălin Predoiu.

Nu în ultimul rând, Predoiu îl acuză de situaţia creată şi pe Liviu Dragnea, “premierul în a cărui umbră stă Sorin Grindeanu”, despre care spune că “în loc să administreze eficient situaţiile de criză apărute din cauza vremii, se ocupă de înfiinţarea de comisii parlamentare care să investigheze prognoze economice”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.