Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Premierul Dăncilă, despre raportul lui Tudorel: “Dacă ce scrie acolo este adevărat, e îngrijorător”

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a solicitat, joi seara, revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi, șefa Direcției Naționale Anticorupție.

Toader a invocat mai multe abateri și a prezentat, pe scurt, un raport care poate fi descărcat de pe site-ul ministerului.

Prezentă la un eveniment organizat la Palatul Elisabeta, premierul Viorica Dăncilă nu a ezitat să-și dea cu părerea despre subiect.

“Nu contează dacă eu susţin sau nu un punct de vedere, contează ceea ce a scris ministrul în acel raport. Dacă e adevărat, înseamnă că toate lucrurile acestea sunt îngrijorătoare şi că trebuie luată o decizie”, a spus Dăncilă.

Ultimul cuvânt îl va avea Klaus Iohannis, iar președintele României și-a manifestat deja susținerea față de șefa DNA, astfel că este puțin probabil să aprobe revocarea acesteia din funcție.

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv