KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DNA: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este urmărit penal într-un nou dosar / SENAT: Înfiinţarea Băncii de Dezvoltare a României – S.A. a fost adoptată / Camera Deputaților va da votul final

Breaking News:
 

Premierul și-a delegat atribuțiile vicepremierului fără portofoliu Marcel Ciolacu, iar șeful SGG, junei Lambru

Premierul Mihai Tudose a plecat în Grecia în minivacanța de Sfânta Maria și și-a delegat atribuțiile vicepremierului fără portofoliu Marcel Ciolacu, pentru 4 zile, în perioada 11 – 15 august.

Decizia premierului Mihai Tudose a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, în perioada 11-25 august atribuțiile secretarului general Mihai Busuioc vor fi exercitate de Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului cu rang de secretar de stat. În perioada menționată, se arată în decizie, secretarul general al Guvernului efectuează concediul legal de odihnă.

Amintim că Guvernul a dat zi liberă bugetarilor luni, pe 14 august, în preziua de Sfânta Maria, pentru a întregi minivacanța ce începe vineri, 11 august.  

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.