JURIDIC: CAB a amânat procesul în care Mihaiela Iorga contestă revocarea din funcția de procuror DNA / Scandalos! Tăriceanu a sărit peste rând la intrarea în Muzeul Mineritului / El neagă, deși imaginile dovedesc contrariul

Breaking News:
 

Premierul și-a delegat atribuțiile vicepremierului fără portofoliu Marcel Ciolacu, iar șeful SGG, junei Lambru

Premierul Mihai Tudose a plecat în Grecia în minivacanța de Sfânta Maria și și-a delegat atribuțiile vicepremierului fără portofoliu Marcel Ciolacu, pentru 4 zile, în perioada 11 – 15 august.

Decizia premierului Mihai Tudose a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, în perioada 11-25 august atribuțiile secretarului general Mihai Busuioc vor fi exercitate de Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului cu rang de secretar de stat. În perioada menționată, se arată în decizie, secretarul general al Guvernului efectuează concediul legal de odihnă.

Amintim că Guvernul a dat zi liberă bugetarilor luni, pe 14 august, în preziua de Sfânta Maria, pentru a întregi minivacanța ce începe vineri, 11 august.  

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.