Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Președintele Klaus Iohannis l-a numit pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, premier interimar

Președintele Klaus Iohannis l-a numit marți pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, premier interimar, la o zi de la demisia lui Mihai Tudose.

Iată declarația lui Iohannis, făcută la ora 12.30 la Palatul Cotroceni:

“Premierul Tudose mi-a înaintat demisia și am aceptat-o. Această situație în care s-a ajuns mă nemulțumește profund. Este o situație care mă îngrijorează. Iată că la un an de la alegeri avem două guverne PSD eșuate. Acum, evident, este nevoie de un guvern pentru a scurta cât se poate de mult situația de incertitudine.

Eu vreau să avem o procedură rapidă, care va duce la stabilirea unui nou guvern, fiindcă această nesiguranță nu trebuie să genereze instabilitate politică(…).

După demisia premierului Tudose l-am desemnat pe ministrul Fifor ca interimar, iar pentru a avea o procedură cât se poate de rapidă, am decis să convoc partidele parlamentare pentru mâine. Voi trimite chiar acum invitații de participare. Vă mulțumesc”.

Mihai Fifor este favoritul PSD pentru a prelua funcția de prim-ministru. El a devenit ministrul Apărării în 17 octombrie 2017, când a fost remaniat Adrian Țuțuianu. 

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv