Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Dragnea i-a dat un brânci ministrului Justiției pus de Tăriceanu. Nu mai are nevoie de el!

PSD a votat remanierea lui Tudorel și înlocuirea lui cu Nicolicea, dar nu va fi restructurare guvernamentală, așa că Iohannis va decide

SECUNDA a avut DREPTATE în 17 martie 2019! A prevăzut în urmă cu o lună ce mizerie o să propună Comisia Iordache ca să-l salveze pe Dragnea de la pușcărie!

UPDATE 2: Astăzi, 17 aprilie 2019, în jurul orei 16, Senatul a APROBAT modificările la Codul Penal cerute atât de CCR cât și de Dragnea. Modificările pro-Dragnea au fost operate de Comisia lui Iordache. Camera Deputaților condusă de Dragnea este forul decizional! La finalul articolului găsiți în format PDF forma ADOPTATĂ de Senatul condus de Tăriceanu – atenție la pagina 11 din Anexa 1.

UPDATE 1: Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că “demisia lui Tudorel Toader trebuie dublată și de o demitere”. 

“A greșit când a spus că va face anumite lucruri și nu le-a făcut. Au fost mai multe proiecte de acte normative care au stat prea mult pe masa de lucru, le-a întârziat”, a mai spus ea, întrebată de jurnaliști “cu ce a greșit Toader”. 

Dragnea a spus, la rândul său, că “nu mai e cazul” ca noul ministru al Justiției să promoveze ordonanțele de justiție: “Nu, nu mai e cazul, a început procedura parlamentară” de modificare a Codurilor penale.

Senatul a APROBAT modificările cerute atât de CCR cât și de Dragnea. Modificările pro-Dragnea au fost operate de Comisia lui Iordache.

Întrebat ce trebuie să facă noul ministru Nicolicea – dacă va fi numit. “V-am răspuns foarte clar. Noul ministru trebuie să rezolve blocajele din minister privind acte normative care țin de aplicarea programului de guvernare. Apoi, să se preocupe de starea justiției”.

Întrebat de ce nu a fost premierul Viorica Dăncilă de acord cu restructurarea Guvernului, Dragnea a răspuns: “A spus clar că vrea și speră să se rezolve într-o zi sau două”. 

Despre faptul că Iohannis va tergiversa numirea unui nou ministru la Justiție, Dragnea nu a spus clar dacă există varianta unui interimar la Justiție: “Guvernul va respecta prevederile constituționale”.

Întrebat dacă i-a cerut demisia lui Toader marți, când l-a chemat la el în birou timp de o oră, Dragnea a negat.

Despre cât timp îi acordă președintelui Iohannis să numească un nou ministru, Dragnea a spus: “Până la alegerile prezidențiale din toamnă”.

CEx-ul PSD a votat miercuri remanierea ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Deputatul Eugen Nicolicea va fi propus în locul lui, dar nu va fi restructurare guvernamentală – cel puțin deocamdată -, așa că va ajunge la mâna președintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea se teme să nu-i pice Guvernul în Parlament, așa că o va trimite pe Viorica Dăncilă să negocieze cu Iohannis.

Pe de altă parte, pe liderul PSD nici nu-l mai interesează cine va fi ministru la Justiție, Tudorel Toader deoarece a făcut suficient de mult rău în justiție.

Comitetul Executiv Naţional (CEx) al PSD a decis și înlocuirea din funcţie a miniştrilor care candidează la europarlamentare pe locuri eligibile. Astfel, în locul Rovanei Plumb este propusă deputata Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, iar în locul Nataliei Intotero, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Amendamentele pro-Dragnea (Art 154) propuse de Comisia Iordache și APROBATE de Senat. Faptele penale comise de Dragnea se vor prescrie așa cum a prevăzut SECUNDA încă din 17 martie 2019 – Pagina 11 Anexa 1 APROBATĂ de Senat. Citește aici “premonița” SECUNDA…

Amnistie Penală Mascată pentru Dragnea! 

Download (PDF, 2.13MB)

140 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv