Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Promisiunile lui Oprișan - "de astăzi avem alt PSD" și "discuția despre justiție a încetat în PSD" - sunt numai minciuni! Între timp, Tăriceanu declară cu nonșalanță că i se pare "nedreaptă" condamnarea lui Dragnea la pușcărie!

PSD doar mimează schimbarea! Senatul a amânat cu încă 2 săptămâni votul pe cererea DNA pentru șpăgarul Tăriceanu

Biroul permanent al Senatului a acordat, marţi, un nou termen de două săptămâni Comisiei juridice pentru întocmirea unui raport pe solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale a lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, acuzat de luare de mită în dosarul Microsoft.

“PSD a propus 2 săptămâni în care Comisia juridică să depună un punct de vedere la Biroul permanent, pentru ca cererea DNA să ajungă în plen”, a acuzat vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL).

Așadar, promisiunile “de astăzi avem alt PSD” și “discuția despre justiție a încetat în PSD”, făcute marți de baronul de Vrancea, Marian Oprișan, în fața jurnaliștilor, potrivit sunt doar alte minciuni.

Pe de altă parte, Tăriceanu a declarat cu nonșalanță, la Senat, că i se pare “nedreaptă” condamnarea definitivă a liderului PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Au trecut aproape 7 luni de când Direcţia Naţională Anticorupţie a transmis adresa către Senat – mai precis în 7 noiembrie 2018 – pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Procurorii susţin că acesta a primit indirect, în perioada 2007 – 2008, pe vremea când era prim-ministru, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

Comisia juridică trebuie să întocmească raportul care va fi transmis plenului Senatului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea DNA.

În Senat, PSD are majoritate.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv