Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

PSD îi acuză pe primari că îi mint pe cetățeni în privința banilor din buget

Conducerea PSD îi acuză pe primarii nemulțumiți de proiectul de buget că îi mint pe cetățeni în privința alocațiile bugetare și susțin că 99.9% dintre edilii din România apreciază bugetul elaborat de Ministerul Finanțelor. 

Iată mesajul transmis pe Facebook de partidul condus de Liviu Dragnea:

„Înțelegem mizele politice care îi mână când critică Guvernul, dar e inacceptabil că îi mint pe cetățenii care i-au votat.

99,9% dintre primarii din România apreciază bugetul rezultat, așa cum reiese din adresa Asociației Comunelor din România, transmisă doamnei premier: <<Apreciem propunerea rezultată în urma consultărilor (…) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru secțiunea de funcționare a bugetelor locale să se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor>>.

Așa cum a spus președintele PSD, bugetul comunităților locale va fi în 2019 cel mai mare din istoria României și va reprezenta aproape jumătate din valoarea bugetului de stat (77 : 164,5 =47%).
Cu bună știință sau din neștiință, unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat și ajung la alte rezultate”.
57 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv