Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

AEP: Rezultate parțiale la prezidențiale: Iohannis 36,91% și Dăncilă 23,45%/ PNL vs PSD în turul 2 / 

Breaking News:
 

PSD îl instalează vicepreședinte la ANRE pe Marian Neacșu, de la ProRomânia

Mișcări de trupe manevrate de oamenii Vioricăi Dăncilă după intrarea lui Liviu Dragnea în pușcărie, pentru recaptarea voturilor PSD în Parlament, de la cei care au intrat în Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Marian Neacsu

Astfel, PSD îl susține pentru funcția de vicepreședinte  al Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pe Marian Neacșu, fost secretar general al PSD, care a fost dat afară din partid în noiembrie anul trecut, când a semnat scrisoarea puciștilor alături de Adrian Țuțuianu – exclus și el de Dragnea – și a intrat în ProRomânia.

Anunțul a fost făcut, luni, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

„Am hotărât în grup astăzi că îl vom susţine pentru funcţia de vicepreşedinte la ANRE pe domnul Neacşu. Este vacantată în urma unei demisii. (…) Dânsul şi-a arătat intenţia să fie vicepreşedinte la ANRE”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa de grup a deputaţilor PSD.

Marcel Ciolacu a menţionat că el, personal, îl va susţine pe Neacşu pentru funcţia de la ANRE.

„Liderul de grup a avut o intervenţie foarte bună la şedinţă, acum, domnul Simonis, în care a spus – sunt două categorii de oameni care au plecat din PSD: unii care au plecat de bună voie să se înscrie în altă parte şi unii care au fost excluşi. E o diferenţă imensă. Domnul Marian Neacşu a fost unul dintre cei care nu a dorit să plece din PSD şi a fost exclus”, a arătat Ciolacu.

79 Shares