Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

PSD mai face un congres, pentru desemnarea candidatului la Președinție

PSD va face un nou congres, după cel din 29 iunie când Viorica Dăncilă va fi aleasă lider al partidului în locul lui Liviu Dragnea, care a intrat la pușcărie.
 
 
Noul congres va fi pentru desemnarea candidatu​lui la Președinția României și va avea loc la finalul lui iulie, a anunțat, joi, premierul Viorica Dăncilă.

“Am vorbit despre moțiunea de cenzură care va fi votată săptămâna viitoare. Vom asigura cvorumul, dar nu se va vota. A fost o decizie luată prin vot și care azi a fost discutată în CEx. Al doilea subiect pe ordinea de zi a fost Congresul. Am stabilit 4 grupuri de lucru pentru updarea programului de guvernare, pentru platforma PSD. Un grup de lucru pentru data Congresului, am stabilit datele când se vor desfășura conferințele județene și de asemenea grupul de statut care a lucrat și a venit cu propuneri în CEx. S-a discutat și despre sondajele de opinie privind candidatura la prezidențiale, epntru modul cum vom acționa în perioada următoare. A fost un CEx în care fiecare coleg a avut posibilitatea să își spună propria opinie, pentru că așa e în democrație”, a declarat Viorica Dăncilă.

36 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv