Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

UPDATE! PSD minte că Simona Halep ar fi fost huiduită, nu primărița Firea

 
Filialele PSD București, MehedințiIlfovConstanța,Tulcea şi Giurgiu  au postat pe paginile lor de Facebook un filmuleț în care mint că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională, nicidecum Gabriela Firea.
 
 
UPDATE! PSD a șters de pe FB-ul tuturor filialelor colajul foto și filmulețul, iar Liviu Dragnea a anunțat că l-a concediat pe coordonatorul online al PSD, George Harabagiu.
 
În filmuleț apărea mesajul “Ruşinea ţării #Rezist” și era vorba despre “Manipularea #Rezist”, cu fondatorul mișcării “Corupţia Ucide”, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind “fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei”.
 
Momentul huiduielilor era prezentat ca fiind pregătit cu “minciuni ordinare”, începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de către primărie să se întlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. 
 
Filmulețul se încheia cu mesajul “Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta”. 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv