Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

PSD nu se va opune “în niciun fel” organizării referendumului propus de Iohannis

“PSD nu se va opune în niciun fel organizării referendumului propus de Iohannis, dar nu va accepta niciodată reducerea sau desființarea salariului minim pe economie sau oprirea creșterilor de venituri din programul de guvernare, așa cum vor partidele din opoziție”, transmite PSD joi, într-un comunicat.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, cu câteva ore înainte de reacția PSD, cele două teme care vor fi supuse referendumului din 26 mai: 1. interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție și 2. interzicerea adoptării de guvern a OUG-urilor în domeniul infracțiunilor, pedepselor, corelată cu dreptul altor autorități de a sesiza CCR cu privire la ordonanțe.

”PSD nu are nimic împotriva temelor lansate de Iohannis pe tema justiției, dar nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar. Europarlamentarii PSD nu își vor critica niciodată țara în afară și nu vor vota niciodată împotriva României în Parlamentul European, așa cum au făcut cei ai PNL sau USR”, adăugă PSD în comunicat.

 
118 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv