Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
S-au înțeles!

Raluca Turcan, candidatul comun al PNL, USR și PMP la șefia Camerei Deputaților

Raluca Turcan este candidatul comun al PNL, USR și PMP la șefia Camerei Deputaților, după negocierile de marți, la Parlament, ale liderilor celor trei formațiuni politice.

Anunțul a fost făcut la ora 18.30 chiar de Raluca Turcan, președintele Grupului deputaților PNL, într-o declarație comună cu Dan Barna, liderul USR, și Eugen tomac, liderul PMP.

Inițial, Dan Barna declarase marți, la prânz, că USR îl propune pe Stelian Ion pentru această funcție, deoarece este speciakist în justiție

Funcția de președinte al Camerei Deputaților a devenit vacantă luni, după ce Instanța supremă (ÎCCJ) l-a condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pe Liviu Dragnea.

Acesta a fost numit în acest post de al treilea om în stat de coaliția PSD-ALDE, în ianuarie 2017, deși era condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, prentu fraudarea referendumului din 2012.

576 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv