Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Raluca Turcan: PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, acuză PSD și pe Liviu Dragnea că a adus la Mitingul Diasporei din Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope, pentru a provoca violențe.

”Jandarmii sunt folosiți să reprime proteste democratice la adresa hoției acestei guvernări. Există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleași care l-au însoțit pe Dragnea la DNA sau la instanță. Este cu atât mai grav, cu cât unele dintre acestea se aflau în atenția Ministerului Afacerilor Interne”, susține Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Ea asigură că PNL va face tot ce îi stă în putință că vinovații, ”indiferent de statutul lor actual”, să fie aduși în fața justiției pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetățenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituționale.

”Dragnea tremură de frică în fața poporului lui. O folosește pe Carmen Dan și lovește deopotrivă în manifestanți, în imaginea diasporei și în Jandarmerie că instituție. Singurii care trebuie să plece sunt ei!”, conchide prim-vicepreședintele PNL.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv