Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Raluca Turcan, verdict crunt: “Până luni ar trebui demiși cel puțin șase miniștri”

Deși Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a anunțat că este puțin probabil să aibă loc o remaniere guvernamentală în viitorul apropiat, Raluca Turcan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, este de altă părere.

Vineri, în timpul unei conferințe de presă, Raluca Turcan a anunțat că “guvernanții și-au dat atât de mult cu stângul în dreptul încât cel puțin șase dintre ei ar trebui să dispară până luni”.

Raluca Turcan i-a nominalizat pe Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, și George Ivașcu, ministrul Culturii.

Mesajul reprezentantei PNL este clar: “Până luni ar trebui demişi cel puţin şase miniştri. Până luni să avem demisiile pe masă a cel puţin şase miniştri care au dus România în anul Centenarului într-un blocaj înfiorător şi aproape într-o situaţie de sfidare naţională. Începem cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, continuăm cu ministrul Sănătăţii, mergem mai departe cu ruşinea de ministru al Economiei, domnul Andruşcă, ministrul Culturii, care avea responsabilitatea să gireze finalizarea proiectelor pe care România să le marcheze cu ocazia Centenarului. Ajungem evident şi la ministrul Fondurilor Europene şi ministrul de Finanţe, care este pe punctul de a gira cel mai mare furt din istoria României, şi anume furtul banilor din Pilonul II de pensii, furtul viitorului românilor care de bună credinţă şi încurajaţi de Statul Român au contribuit ei înşişi pentru a avea o pensie mai bună atunci când vor ieşi la pensie”.

Până ca cei șase să-și depună demisiile de onoare, PNL anunță că va depune două moțiuni împotriva Liei Olguța Vasilescu și a Sorinei Pintea.