Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Rămasă fără fotoliu de ministru, Olguța se mărită cu Manda

Rămasă fără fotoliu de ministru după ce a fost revocată de PSD, Olguţa Vasilescu se căsătorește în primăvară cu Claudiu Manda, cei doi formând un cuplu de mai mult timp. 

Preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

”Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat sursele citate. 

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.

Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

88 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv