Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

AEP: Rezultate parțiale la prezidențiale: Iohannis 36,91% și Dăncilă 23,45%/ PNL vs PSD în turul 2 / 

Breaking News:
 

Rareș Bogdan, despre Iohannis președinte al Consiliului European: “Mai trebuie să vrea și Grivei”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă seara, într-o intervenție telefonică la RTV, că președintele Klaus Iohannis nu este interesat de postul de președinte al Consiliului European, așa cum au apărut informații publicate de Financial Times.

Mai trebuie să vrea și Grivei, adică mai trebuie să dorească asta și președintele României, care și-a exprimat dorința de a candida pentru al doilea mandat la Cotroceni și pentru a merge mai departe pe acest proiect politic”, a spus Rareș Bogdan.

“Deci domnia sa nu a spus nici măcar o clipă că ar abandona funcția prezidențială din România pentru una de foarte mare reprezentare la nivel european”, a adăugat el.

Rareș Bogdan a precizat că ultima dată a vorbit cu președintele în urmă cu două zile, de ziua acestuia, dar nu crede că s-a schimbat ceva între timp.

„Cred că domnia sa este extrem de încântat și mulțumit de modul în care este privit de români, de modul în care este privit de către marea masă a românilor în sondajele de opinie. (…) Din câte știu eu – și cred că știu destul de bine -, domnul președinte Iohannis nu se gândește la o altă carieră, la una internațională”, a susținut eurodeputatul PNL.

Amintim că Rareș Bogdan nu a făcut parte din delegația PNL care l-a însoțit pe Ludovin Orban, joi, când a semnat la Cotroceni pactul politic cu Iohannis.

Ceilalți semnatari ai pactului, care s-au dus în același timp cu Orban la Palatul cotroceni, sunt Dan Barna, liderul USr, Victor Ponta, liderul ProRomânia, și Eugen Tomac, liderul PMP.

37 Shares