Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ruxandra Dragomir, mesaj de încurajare pentru Elena Udrea

Plenul Camerei Deputaţilor va dezbate şi vota, miercuri, solicitările Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cazul Elena Udrea.

udrea

Fostul ministru al Dezvoltării are noi probleme cu legea, fiind acuzat că a luat şpăgi de milioane de dolari. DNA a cerut încuviinţarea începerii urmăririi penale, dar şi aprobarea reţinerii şi arestării preventive a Elenei Udrea.

Oarecum surprinzător, membrii Comisiei Juridice au dat aviz pozitiv doar pentru începerea urmăririi penale. La momentul respectiv, Elena Udrea afirma că “inclusiv membrii Comisiei Juridice şi-au dat seama că ceva este în neregulă cu acest dosar”.

Totuşi, în plenul Camerei Deputaţilor se decide soarta Elenei Udrea, astfel că fostul ministru al Dezvoltării ar putea ajunge după gratii miercuri seara.

Înainte de plenul Camerei Deputaţilor, Udrea a primit un mesaj de încurajare de la buna sa prietenă Ruxandra Dragomir.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis a afirmat că “nu pot decât să sper că nu o voi mai vedea pe Elena în cătuşe. Şi ca de obicei spun aşa: Elena, nu eşti singură!”.

Fostul ministru al Dezvoltării susţine că acuzaţiile care i se aduc sunt “neadevărate” şi că “nu vreau să fac nici denunţuri, nici dezvăluiri. Vreau doar să spun lucrurile pe care le ştiu despre cele două acuzaţii care mi se aduc”.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv