Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Săptămâna și CEX-ul: Baronii PSD, convocați de Dăncilă

Comitetul Executiv Național (CEX) al PSD a fost convocat de Viorica Dăncilă pentru luni la ora 18.00, la numai o săptămână de la ședința precedentă.
 
 
De altfel, Dăncilă apelează aproape săptămânal la acest for, fără de care nu ia nicio decizie în partid, mai ales acum, când candidează la funcția supremă în stat.
 
Luni, ședința CEX va avea loc la două ore după ședința Guvernului – prima după demisia miniștrilor ALDE și retragerea acestui partid din coaliția aflată la putere.
Cei din conducerea PSD vor discuta despre situația din Guvern, după ce Klaus Iohannis a respins cele trei propuneri de miniștri interimari.
 
Totodată, membrii PSD vor discuta despre campania pentru alegerile prezidențiale, care va începe oficial în 12 octombrie.
 
Viorica Dăncilă și-a început însă turneele electorale prin țară încă din luna august.
 
55 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv