Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Sigartău (PNL), război cu Dragnea: Tăiați din pensiile speciale și dați copiilor alocații. Dați-vă demisia!

Deputatul PNL Robert Sigartău, autorul amendamentului la Bugetul de stat pe 2019 privind majorarea alocațiilor copiilor, i-a cerut liderului PSD Liviu Dragnea să demisioneze.

captură foto: Digi 24

“Domnule Dragnea, viitorul copiilor nu se negociază. Tăiați din pensiile speciale și dați copiilor alocații. Amendamentul înseamnă demagogie pentru dvs? Pentru clientela pesedistă aveți bani, pentru pensiile speciale aveți bani, pentru cele 27 de ministere și peste 150 de secretar de stat aveți bani, pentru amante și nepotism distrugeți țara. Dați-vă demisia”, a spus Sigartău, în plenul Parlamentului, după ce Dragnea declarase că “amendamentul este demagogic”.

Majorarea alocațiilor – de la 85 de lei la 150 de lei/lună, aproape dublu – a fost adoptată în Parlament de opoziție, cu doar 4 voturi de la PSD, deși este prevăzută în programul de guvernare conceput de Darius Vâlcov, iar Olguța Vasilescu nu a vrut să aplice măsura timp de 2 ani, cât a fost ministrual Muncii.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv