Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Soarta Elenei Udrea, pecetluită

Intrată pe mâna procurorilor DNA din cauza unui nou dosar în care este acuzată de comiterea mai multor infracţiuni şi că a luat şpagi de milioane de dolari, Elena Udrea are zilele numărate.

udrea2

Oamenii legii fac toate demersurile pentru ca fostul ministru al Dezvoltării să fie arestat preventiv, iar întreaga situaţie pare să fie o chestiune de ore. Cazul Udrea va fi discutat vineri în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor şi, cel mai probabil, săptămâna viitoare va fi votată în plen eventuala ridicare a imunităţii de care se bucură Udrea în acest moment. Dar soarta acesteia pare deja pecetluită. Astfel, după ce Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a anunţat că PSD-ul nu va mai face excepţii şi va vota ridicarea imunităţii indiferent de numele şi culoarea politică a celui aflat în “dificultate” şi membrii Partidului Naţional Liberal au anunţat că vor vota “pentru” ridicarea imunităţii în cazul Elenei Udrea.

“Cu siguranţă vom rămâne consecvenţi atitudinii pe care am avut-o în ultimul timp şi vom vota pentru încuviinţarea cercetării. Nu cred că vor exista accidente la vot. De altfel, aţi văzut că indiferent de apartenenţa politică a parlamentarilor, Partidul Naţional a votat pentru şi nu s-a pus contra justiţiei”, a fost mesajul transmis de Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal.

De altfel, situaţia în care a ajuns Elena Udrea nu i-a surprins pe mulţi dintre parlamentari, aceştia aşteptându-se ca fostul ministru al Dezvoltării să fie luat la ochi de procurorii DNA pentru implicarea în mai multe dosare.

În aceste condiţii, cu PSD-iştii şi PNL-iştii asmuţiţi împotriva ei, Elena Udrea are şanse minime să evite o nouă plimbare prin “Beciul domnesc”. Rămâne de văzut dacă fostul ministru al Dezvoltării va ceda psihic şi va accepta, în cele din urmă, să colaboreze cu procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv