Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Doi foști prieteni "roșii" se atacă

“Șobolanul” Ponta: Dragnea a fost crescut de Băsescu și trimis la PSD să-l distrugă din interior

Acuzat de Liviu Dragnea că are „atitudine de șobolan”, Victor Ponta îi dă replica, pe Facebook. 

„Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu – și de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu și trimis la PSD ca să îl distrugă din interior/ îmi pare rau că s-au adus în conducerea PSD metodele , oamenii și limbajul lui Băsescu – oamenii de bună credinta din PSD nu meritau așa ceva / ca și la Basescu jignirile lui Dragnea arată un singur lucru: FRICA ; frica de oameni și frica de închisoare !

Așa ca e semn bun ! Nu știu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau ( poate la Adrian Nastase ) – pe toți este invidios și pe toți ne urăste; pe toti a complotat să ne dea jos pentru că nu suntem nici hoți nici slugi ale lui. 

Știu sigur că oamenii obișnuiti din PSD si votanții acestui Partid ne respectă si ne primesc mereu cu brațele deschise pe toti – iar pe Dragnea si Dancilă îi consideră o rușine ! Părerea acestor oameni contează pentru mine – si voi continua să îmi fac datoria față de ei!

Dacă Dragnea m-a dat afară din PSD atunci îmi voi face aceasta datorie față de oameni din #ProRomania! Și sunt convins că la un moment dat și PSD va scăpa de Gașca de pedisti de la Teleorman!”, a scris Ponta pe Facebook. 

29 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv