Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Update! Şova poate fi reţinut şi arestat: 95 de senatori au votat “pentru” şi 30 “împotrivă”

Procurorii DNA îl pot reţine şi duce în faţa instanţei, pentru arestare preventivă, pe senatorul Dan Şova, după ce plenul Senatului a dat ok-ul, joi, cu 95 de voturi “pentru” şi 30 “împotrivă”.

vot_sova_22619200

UPDATE ora 15.15: Dan Şova a sosit la sediul DNA pentru a fi audiat şi, cel mai probabil, reţinut pentru a fi dus în faţa instanţei ca să fie arestat preventiv.

Amintim că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că le-a recomandat senatorilor ALDE, formaţiune politică pe care o conduce împreună cu “ăla micu” al lui Voiculescu, Daniel Constantin, să voteze împotriva reţinerii şi arestării lui Dan Şova.

Astfel, printre cei care s-au opus solicitării DNA se numără, în primul rând, senatorii ALDE în frunte cu Tăriceanu şi Constantin, apoi chiar Dan Şova, plus alţi senatori care se simt cu musca pe căciulă.

Mai grav este însă că al doilea om în stat, preşedintele Senatului, încearcă să blocheze justiţia – după o săptămână de şovăială.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv