Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Stelian Ion (USR): Acele gesturi obscene, d-le Iordache, le arătaţi românilor

Deputatul USR Stelian Ion, membru în Comisia specială pentru modificarea Legilor Justiției și a Codurilor penale, l-a sancționat miercuri de la tribuna Camerei Deputaților pe Florin Iordache, președintele comisiei, care a făcut gesturi obscene opoziției.

“Domnul preşedinte al Comisiei pentru sistematizarea, unificarea în domeniul justiţiei tocmai a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari. Acele gesturi obscene, domnule Iordache, nu le arătaţi nouă, le arătaţi românilor”, a spus Stelian Ion, imediat după ce Iordache a anunțat la același microfon că PSD-iștii vor merge mai departe cu “reformarea justiţiei”.

Discuţia a avut loc după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în forma Guvernului.

Iordache le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini deputaților PNL și USR.

Întrebat ulterior de jurnaliști de ce a făcut gesturile obsecene, Iordache i-a orbit în față: ”Vi s-a părut. E un punct de vedere. Cu mâinile ridicate, care e problema?”.

La insistențele jurnaliștilor, el s-a răstit la ei: “E un gest normal, v-am spus!”.

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv