Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Stelian Ion (USR): Dragnea îşi schimbă cursul dosarului, prin modificările Codului penal

Deputatul USR Stelian Ion a acuzat marți, după modificările operate de Comisia Iordache în Codul penal, că Liviu Dragnea şi-a schimbat cursul dosarului penal, modificând articolul în baza căruia a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

„Avem un vot dat în Comisia Specială Iordache de pe o oră pe alta, referitor la modificarea Codului penal. Este dramatic. Se încalcă în picioare nişte principii fundamentale, Acela în care, dacă ai greşit, este firesc să apari în faţa judecătorului şi să răspunzi. Liviu Dragnea, prin aceste modificări de astăzi, îşi schimbă cursul dosarului penal pe care îl are pe rolul ÎCCJ – pentru că s-a modificat inclusive articolul în baza căruia a fost condamant la 3 ani şi jumătate, cu executare. Acesta este lucru pe care nu îl pot înţelege oamenii simpli: cum e posibil să săvârşeşti nişte infracţini şi să scapi de dosarele penale modificând legislaţia pentru tine. Mai rămâne ca PSD să modifice şi Biblia în acea poruncă – “să nu furi”. Să abroge şi de acolo acest păcat capital”, a declarat Stelian Ion.

El a făcut un apel către parlamentarii de opoziţie să nu voteze proiectul legislativ în plen: „USR a avut multe amendamente astăzi. Le solicităm colegilor din UDMR, de la PRO România, deputaţilor şi senatorilor aparţinând minorităţilor naţionale să nu fie complici la această bătaie de joc şi să voteze împotriva acestui proiect”.

Comisia Iordache a aprobat modificările la Codul penal. Proiectul merge la vot în Senat
8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv