Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Tăriceanu, audiat în Comisia juridică în dosarul Microsoft: Procurorii DNA vor să mă intimideze

Audiat marți în Comisia juridică a Senatului, Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat într-un nou atac asupra procurorilor DNA care cer încuviințarea începerii urmăririi penale a acestuia, pentru o mită de 800.000 de dolari în dosarul Microsoft.

În loc să meargă în fața instanței să se apere, Tăriceanu mizează pe sprijinul senatorilor PSD care să respingă cererea în plen.

El susține, nici mai mult, nici mai puțin, că anchetatorii “vor să mă intimideze” – când, de fapt, chiar el face acest lucru.

“Primul lucru pe care doresc să îl subliniez este că acest aşa-zis demers al procurorilor materializat într-un referat transmis Parlamentului pentru presupuse fapte e corupţie are un scop bine definit şi anume să mă intimideze pe mine şi cei care alături de mine au început această luptă pentru a semnala abuzurile grave produse în România. Acest demers are scopul de a amplifica confuzia care domneşte în rândul cetăţenilor. Sigur că acest demers are un efect persvers pentru că el creează neîncredere în instituţii”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, marţi la Parlament. 

“Concluzia care vine în mod natural, firesc este următoare: Nu ar fi mai bine ca România să fie condusă de procurori vânjoşi împreună cu ofiţeri cu ochi albaştri, nu de cei aleşi de cetăţeni? Ce contează că au fost aleşi, îi dăm deoparte şi îi punem pe ai noştri să conducă ţara”, a completat Tăriceanu.

El susține că votul pe care trebuie să îl dea în plen senatorii “nu e în legătură cu persoana mea, e unul care să demonstreze că legea trebuie să îi apere pe toţi cetăţenii împotriva abuzurilor şi e dreptul fiecăruia de a avea şi a primi respectul cuvenit”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

 

79 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv