Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Tăriceanu: Constantin este “cântăreț al binomului” DNA-SRI. Replica: În sală erau doi șefi ai SIE, Harnagea și Meleșcanu

Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe Daniel Constantin – pe care vrea să-l detroneze din funcția de copreședinte al ALDE – că “a devenit un susținător și un cântăreț pe față al sistemului și al binomului” DNA-SRI, însă acesta i-a replicat că în sala unde se s-a desfășurat ședința Biroului Politic Central (BPC) erau doi foști șefi ai SIE: Cătălin Harnagea și teodor Meleșcanu.

Tăriceanu: “Avem astăzi imaginea unui stat deformat, în care deciziile importante, în loc să fie luate de reprezentanții cetățenilor, de instituțiile reprezentative – Parlament și Guvern – au fost luate în trecut în cercuri restrânse de putere, care erau dominate de ceea ce se numea — sau se numeste în mod comun — binom sau trinom. Ei bine, am constatat că în timp ce împreună cu cea mai mare parte a colegilor mei am militat pentru revenirea la normele fundamentale ale unui stat de drept autentic, colegul nostru a devenit un susținător și un cântăreț pe față al sistemului și al binomului”.

Constantin: “Chiar am râs de acest lucru pentru că în sală erau doi șefi ai SIE, domnul Harnagea și domnul Meleșcanu. Și l-am rugat pe domnul președinte Tăriceanu să se informeze pentru că are oameni apropiați cu care colaborează și să se informeze mai bine. Este foarte ușor ca din înălțimea domniei sale să pună etichete care nu au nicio legătură cu realitatea. (…) Am încercat în această perioadă să demonstrez sau să mă impun pe zona profesională, să încerc să spun că în economie fără cel de-al doilea motor care se numește investiții nu putem să mergem mai departe”.

Daniel Constantin a mai spus că Tăriceanu încalcă el însuşi principiul pe care îl susţine “toată ziua la televizor”

“Nu cred că este suficient ca toată ziua să spui la televizor că te lupţi împotriva (încălcării-n.r.) drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti şi să spui în felul acesta că eşti liberal, încălcând tu însuţi principiul pe care îl anunţi”.

Biroul Politic Central al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a decis, în ședința desfășurată duminică după-amiază la Palatul Parlamentului, retragerea sprijinului politic pentru copreședintele formațiunii, Daniel Constantin, în privința ocupării funcțiilor de vicepremier și ministru al Mediului.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv