Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Rezultatele de la Evaluarea Națională, înainte de contestații /  POLITICĂ: Parlamentul nu intră în vacanță / Va fi sesiune extraordinară între 1 – 5 iulie / 

Breaking News:
 
Se consideră în continuare candidatul perfect pentru PSD la alegerile prezidențiale!

Tăriceanu, după dezastrul ALDE la europarlamentare: Să nu luăm o decizie pripită

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE – partid care a obținut un scor rușinos la europarlamentare, de doar 4% și ceva, ce nu îi va permite să intre în Parlamentul European – se consideră în continuare un candidat potrivit pentru PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Tăriceanu a declarat duminică seară că scorul infim obținut de ALDE a fost cauzat, de fapt, de numărul „excepţional” de mare de alegători.

După ce Liviu Dragnea l-a nominalizat pe el și pe Gabriela Firea în “analiza” candidaților coaliției PSD-ALDE la Președinție, Tăriceanu a preluat din zbor mingea ridicată la fileu de acesta și a făcut apel la “reflecţie”, arătând că nu trebuie luată o decizie “pripită”.

„Am hotărât o analiză după alegeri. Acum că alegerile s-au incheiat, e nevoie să ne luăm un timp de reflecţie şi să nu luăm o decizie pripită. Noaptea intotdeauna este un sfetnic bun”.

273 Shares