Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Se consideră în continuare candidatul perfect pentru PSD la alegerile prezidențiale!

Tăriceanu, după dezastrul ALDE la europarlamentare: Să nu luăm o decizie pripită

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE – partid care a obținut un scor rușinos la europarlamentare, de doar 4% și ceva, ce nu îi va permite să intre în Parlamentul European – se consideră în continuare un candidat potrivit pentru PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Tăriceanu a declarat duminică seară că scorul infim obținut de ALDE a fost cauzat, de fapt, de numărul „excepţional” de mare de alegători.

După ce Liviu Dragnea l-a nominalizat pe el și pe Gabriela Firea în “analiza” candidaților coaliției PSD-ALDE la Președinție, Tăriceanu a preluat din zbor mingea ridicată la fileu de acesta și a făcut apel la “reflecţie”, arătând că nu trebuie luată o decizie “pripită”.

„Am hotărât o analiză după alegeri. Acum că alegerile s-au incheiat, e nevoie să ne luăm un timp de reflecţie şi să nu luăm o decizie pripită. Noaptea intotdeauna este un sfetnic bun”.

273 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv