Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Tăriceanu îl trădează pe Dragnea și se duce singur la Cotroceni

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, partenerul liderului PSD Liviu Dragnea la putere, a decis să meargă miercuri la Palatul Cotroceni la consultări cu președintele Klaus Iohannis.

Singur, adică, fără să ia o decizie împreună cu Dragnea. Motiv pentru care conducerea PSD se întrunește miercuri dimineață în ședință de urgență.

Este clar că Tăriceanu și-a scos la atac armele, după ce Legea offshore a devenit motiv de dispută în coaliția PSD-ALDE, iar Dragnea nu vrea să cedeze.

Pe de altă parte, unele surse politice spun că Tăriceanu a renunțat să-l mai susțină pe Tudorel Toader ministr la Justiție. Astfel, el nu cedează în privința Legii Iffshore. Deocamdată, discuțiile din Parlament pe acest subiect sunt departe de a se fi încheiat. Asta după ce Iulian Iancu, președintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților care trebuie să dea un nou raport pe proiectul legii, a făcut infarct și se află încă în concediu medical.

Marți a fost din nou scandal în comisiile reunite ale Camerei și Senatului, iar Varujan Vosganian ține cu dinții de varianta agreată de el și Tăriceanu, alta decât cea dorită de Dragnea. 

99 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv