Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

Tăriceanu, mare regalist! “Zilele de doliu nu presupun restrângerea lucrărilor în Parlament”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este un mare regalist declarat, dar susține că nu este potrivit să se discute despre oprirea lucrărilor Parlamentului, în semn de respect pentru moartea Regelui Mihai, el fiind întrebat dacă nu se cade să fie sistată ședința de plen a Camerei Deputaților, unde se votează unul dintre proiectele de modificare a Legilor Justiției – Statutul magistraților.

„Sunt două lucruri distincte. Este o chestiune improprie de a discuta despre oprirea lucrărilor Parlamentului sau altor instituţii. Instituţiile lucrează. În astfel de momente, după cum ştiţi prea bine, se decretează de către Guvern zile de doliu. Zilele de doliu presupun restrângerea anumitor activităţi cu caracter festiv, dar nu de lucru”, a spus Tăriceanu.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a solicitat, miercuri, după discursurile susţinute în memoria Regelui Mihai, sistarea şedinţei de plen, cererea fiind respinsă de majoritatea PSD-ALDE.