Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Tăriceanu nu-l iartă pe fostul său colaborator: “Daniel Constantin este manelistul politicii româneşti”

Au stat o bună perioadă de timp la aceeaşi masă, în fruntea ALDE, dar, acum, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin se bălăcăresc cu fiecare ocazie pe care o au.

Totul după ce Daniel Constantin a pus sub semnul întrebării mai multe decizii luate de Tăriceanu, a fost aruncat din ALDE precum o mărea stricată şi a anunţat inaugurarea unui nou partid la care ar urma să adere nume grele, în frunte cu fostul premier Victor Ponta.

Prezent la Lucrările Conferinţei Naţionale a Tineretului Liberalilor şi Democraţilor, Tăriceanu a spus despre Daniel Constantin că “îmi pare bine că a fost exclus din ALDE. Uitându-mă puţin în urmă încep să înţeleg mai bine profilul persoanei şi caracterul ei. Domnul Constantin a început să facă politică legat de doctrina conservatoare. A aruncat-o la gunoi şi a trecut la liberali. Acum înţeleg că şi-a descoperit veleităţi de naţionalist. Asta înseamnă că nu are niciun fel de principii în viaţă”.

Mai mult, Tăriceanu l-a făcut pe Daniel Constantin “manelistul politicii româneşti. El este ca un cântăreţ care se duce la o nuntă şi vede că lumea apreciază manelele şi decide să renunţe la muzica cultă pentru a cânta manele. El se gândeşte că – manele vrea lumea, manele încep să cânt. Iar eu vă spun că dacă vreţi să faceţi politică serioasă şi pe termen lung nu trebuie nici să ascultaţi manele, nici să cântaţi manele. Învăţaţi după note şi după note liberale”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv