Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Tăriceanu şi Dragnea şi-au pus favoritul în fruntea Autorităţii Electorale Permanente. Daniel Barbu este noul şef al AEP

Rămasă fără şef permanent după ce Ana Maria Pătru a intrat pe mâna procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă are, începând de miercuri, un nou stăpân.

Şi, cum era de aşteptat, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea au tras de sforile necesare pentru a-şi impune favoritul în funcţia respectivă, noul şef al AEP fiind Daniel Barbu, fost ministru al Culturii.

Barbu avea promisiuni de la Tăriceanu va îi va găsi un nou job frumos la stat, după ce primul a rămas fără funcţiile de ministru şi senator.

Miercuri, Parlamentul l-a votat pe Barbu drept noul şef al AEP cu 241 de voturi “pentru”. Maria Krause, varianta propusă de Uniunea Salvaţi România, a încasat doar 58 de voturi “pentru”.

Barbu a devenit celebru şi din cauza incidentelor în care a fost implicat, el fiind practic obligat să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Culturii după ce s-a plâns că bolnavii de SIDA primesc prea mulţi bani de la stat pentru tratament.

Barbu o înlocuieşte pe Ana Maria Pătru, trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru comiterea a trei infracţiuni de trafic de influenţă şi două infracţiuni de spălare de bani.

Vă reamintim că o persoană are voie să conducă AEP pentru cel mult 16 ani, respectiv două mandate de câte opt ani.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv