Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: “Pinalti” a scăpat de pușcărie după doar 4 luni și jumătate din condamnarea de 3 ani și 3 luni / ANM: Un val de aer polar a acoperit România, până duminică / POLITICĂ: Luni se întrunește CEX-ul PSD pentru eliminarea lui Stănescu și Firea

Breaking News:
 

Teodorovici, despre demisia lui Negrescu: Nu înţelege ce înseamnă o echipă

Ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, consideră că ministrul demisionar de la Afaceri Europene, Victor Negrescu, “nu înțelege ce înseamnă o echipă”.   

Teodorovici a precizat, sâmbătă, că o discuție în acest sens a avut loc în şedinţa de vineri a Guvernului.

”Ieri (vineri – n.r.) la finalul şedinţei de Guvern a fost o discuţie legată de ultimele etape, măsuri de parcurs pentru ca noi să fim cu totul gata pentru preşedinţia de anul viitor.
O discuţie deschisă, normal, cum trebuie să fie într-o echipă şi legată de participarea poate într-un număr mai mare alături de miniştrii Finanţelor şi cel al Fondurilor Europene a domnului Negrescu la astfel de întâlniri, aşa cum e şi normal pentru că asta este structura, aşa sunt discuţiile.
Asta a fost discuţia. Din păcate, văd că domnul Negrescu a luat-o personal şi dă dovadă că nu înţelege ce înseamnă o echipă, lucrul în echipă, mai ales când vorbim de preşedinţia de anul viitor.
Au mai fost discuţii şi e normal să se discute. A fost discuţia asta şi apoi am văzut şi eu pe ştiri faptul că şi-a dat demisia şi chiar mă surprinde pentru că rolul era de a dovadă că e mediator şi iată că atmosfera e că mă supăr, îmi iau jucăriile şi plec.
Totuşi e un gest care, în prag de preşedinţie şi mai ales în prag de anumite acţiuni de săptămâna viitoare, erau nişte întâlniri la Strasbourg, la Bruxelles la nivel de miniştri şi asta este acuma”, a spus Teodorovici, la Antena 3 .
A demisionat Victor Negrescu, ministrul responsabil cu pregătirea preluării președinției Consiliului UE