Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Toader a revenit în țară ca să plimbe ursul prin fața presei

Tudorel Toader a fugit de presă ca dracu’ de tămâie.

După cum se știe, ministrul Justiției, independentul propus de ALDE, Tudorel Toader, a fost în Japonia la o întâlnire de „regenerare urbană”. A fost chemat în țară pentru a prezentat raportul asupra activității DNA. Și el a plimbat ursul!

Toader – 15 februarie 2018

Înainte de a vorbi presei, Toader a avut o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă.

În declarația de presă, minstrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre vizita din Japonia și ne-a anunțat că decizia sa în cazul șefiei DNA o va prezenta joia viitoare – 22 februarie.

Ca un mesaj ciudat, Toader a ținut să puncteze: “Înainte de a accepta demnitatea de ministru, am primit din partea liderilor coaliției de guvernare garanții de neimplicare a factorului politic în activitatea ministerului, în deciziile pe care le voi lua, ceea ce s-a respectat și se respectă”.

Tudorel Toader a reamintit că este obligația ministrului de Justiție de a prezenta Parlamentului raportul de evaluare asupra Parchetului General, a DIICOT și DNA. Ministrul Toader ne-a mai spus că va face și separat, joia viitoare, o informare privind concluziile raportului cu referire la activitatea DNA.

Ministrul nu a dorit să răspundă la întrebări.

Citiți și…

Declarațiile șefei DNA și răspunsurile lui Kovesi la întrebări – conferința de presă din 14 februarie 2018
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv