Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Toader, înainte de moțiune: Este posibilă orice variantă, vor decide decidenţii

Ministrul Justiţiei, tudorel Toader, a declarat luni, despre moţiunea simplă ce ar trebui să fie dezbătută în Senat începând cu ora 16.00, că “este posibilă orice variantă pe care o prevede Constituția”, iar “decizia este a decidenţilor’, el urmând să-şi facă treaba ca ministru până în ultima zi.

“Moţiunea se dezbate acuma aici sau în Senat? Este posibilă orice variantă pe care o prevede Constituţia, orice variantă pe care o vor decide decidenţii. Eu sper că îmi fac treaba până în ultimul moment, ca ministru. Repet, este o regulă, un principiu, care spune că trebuie asigurată continuitatea activităţii autorităţii, că nu poţi să spui : gata, eu am auzit că mă remaniază şi plec. Nu e posibil aşa ceva, trebuie proces-verbal, predare-primire către noul ministru, în final sigiliu şi la gară, cum se spune”, le-a declarat Toader jurnaliștilor.

Ministrul a precizat că nu se va consulta cu nimeni dacă îşi dă sau nu demisia: “Am luat în calcul ambele variante (remaniere şi demisie -n.r.). Din momentul în care am spus până apare în Monitorul Oficial, nu am spus care e procedura prin care apare în Monitor altcineva, prin urmare, sunt toate căile posibile. Dacă decizia e a mea, nu o discut cu domnul Tăriceanu. Nu am nevoie să mă consult dacă să-mi dau demisia sau nu. E o decizie personală”.
 
“E o zi ca multe altele în care sunt la minister, depun jurământul unii de asimilat judecător-procuror, primesc studenţi care vin în vizită la minister şi le voi face o scurtă prezentare a ministerului, după care îi voi lăsa cu colegii mei pentru mai multe amănunte, moţiunea de cenzură şi ce va mai fi, să spunem, la capitolul neprevăzut pe ziua de astăzi”, a precizat Tudorel Toader, la sediul ministerului.
32 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv