KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Avertizare meteo de fenomene extreme/ Avem precipitații abundente și frig pătrunzător cel puțin până marți/ 

Breaking News:
 

Tomac (PMP): Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență

Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, îi cere demisia ministrului Sănătății, Florian Bodog, pe care îl acuză că nu a reușit să gestioneze corespunzător criza generată de lipsa vaccinurilor.

Iată ce a scris Tomac pe Facebook:

“Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate. Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență.

A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice.

La nivel Parlamentului, PSD ar fi trebuit să decidă o comisie de anchetă privind cazurile deces în rândul copiilor provocate de rujeolă.

Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic.

România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor.

În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.