Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

Tomac (PMP): PSD-ul și-a primit lecția binemeritată. Băsescu tace

Liderul PMP, Eugen Tomac, a delarat duminică seară, după închiderea urnelor și prezentarea rezultatelor exit poll, care cotează PSD și PNL la egalitate, cu 25,8% din voturi, iar Alianța PLUS USR cu 23,9%, că PSD „și-a primit lecția binemeritată” la alegerile europarlamentare și la referendum. 

„Pentru noi este un succes mare pentru că această prezență de aproape 50% sigur că nu ne gândeam că vom reuși să mobilizăm un număr atât de mare de cetățeni, dar această încredere acordată azi ne bucură enorm, ne responsabilizează foarte mult. (…) Pentru noi este un rezultat foarte bun pentru că prezența celor peste 9 milioane de români la aceste alegeri ne arată că unii nu mai pot sta umiliți în fața unei puteri care se credea implicată în tot și în toate, peste tot și peste toate. PSD-ul și-a primit lecția binemeritată. Acest referendum este un examen important pe care națiunea noastră l-a trecut astăzi. Statul de drept nu este o glumă, este o responsabilitate, este o valoare fundamentală pe care s-a clădit spiritul Uniunii Europene și noi suntem profund atașați de aceste valori, le vom apăra și ne vom lupta mai departe ca aceste valori să fie de neatins de niciun politician, de nicio gașcă care crede că este deasupra legii”, a spus Tomac. 

În schimb, Traian Băsescu, primul pe lista candidaților PMP la europarlamentare, a ales să tacă, așteptând rezultatele oficiale.

Potrivit exit-polurilor, PMP a obținut 5,2%, iar Băsescu nu vrea să se bucure ca Geoană, la alegerile prezidențiale din 2009. 

45 Shares