Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Traian Băsescu: “Cea mai mare greşeală a lui Ponta a fost războiul cu mine”

După ce Victor Ponta a spus despre el că “este cancerul României”, Traian Băsescu, fostul preşedinte al ţării, nu a ezitat să-i răspundă dur fostului premier.

basescu 1

Invitat la o cunoscută emisiune de televiziune, Băsescu a ţinut să precizeze că “Victor Ponta putea să câştige lejer alegerile prezidenţiale din 2014, dar a făcut câteva greşeli importante. Iar cea mai mare greşeală a lui Ponta a fost războiul dus împotriva mea”.

De asemenea, Băsescu a ţinut să-i aplice o lovitură sub centură fostului premier susţinând că “am fost la un pas să-l desemnez premier pe Liviu Dragnea”.

Scenariul a fost unul cât se poate de simplu: “Ponta a fost cu Dragnea şi Crin Antonescu şi aveam pregătit acel acord de colaborare instituţională. În cazul în care nu-l semna, îl desemnam pe Dragnea premier”.

Băsescu îi reproşează lui Ponta că “nu şi-a văzut în mod decent de funcţia de prim-ministru. A fost o problemă că l-a desemnat USL-ul ca prim-ministru, pentru că avea în spate lovitura de stat din 2012. Şi-a căutat deplasări în China, în Orientul Mijlociu, pentru că în Europa nu-l primea nimeni”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv