Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Traian Băsescu: Domnul președinte Dodon a ratat lamentabil

Fostul președinte Traian Băsescu scrie pe Facebok duminică seara, după ce rezultatele referendumului pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă arată că acesta va rămâne în funcție, că președintele Moldovei, Igor Dodon, ” a ratat lamentabil”.

La referendum s-au prezentat numai 17,5% din alegători.

Amintim că și Băsescu a rezistat de două ori, în 2007 și 2012, încercării adversarilor politici de a-l demite, dar Chirtoacă este susținut de el dintr-un motiv mult mai uman: este nașul de cununie al fiicei sale cele mici, Elena Băsescu (care însă a divorțat între timp). 

În plus, amintim că Dodon a încercat – deocamdată fără succes, procesul aflându-se pe rol – să-i retragă cetățenia molovenească lui Traian Băsescu.

“Domnul președinte Dodon a ratat lamentabil! Cum este cu referendumul de la Chișinău, domnule președinte Dodon? Vă imaginați cu câtă credibilitate ați rămas în calitate de președinte în funcție? 
PS — La referendum s-au prezentat doar 17,5% din alegători, iar pentru a fi validat referendumul, trebuia să se prezinte la vot minim 33,3% din electori”, a scris Băsescu pe Facebook.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv