Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

Traian Băsescu şi-a stabilit oamenii cu care va ataca primăriile din Bucureşti

Sâmbătă a avut loc Consiliul Naţional al Mişcării Populare, acţiune condusă, cum era de aşteptat, de însuşi Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

basescu

Principalul subiect de discuţie a fost stabilirea oamenilor ce vor reprezenta Mişcarea Populară la alegerile pentru primăriile din Bucureşti.

Astfel, Mişcarea Populară a stabilit cine se va bate în sânul formaţiunii politice pentru a avea posibilitatea să candideze la alegerile locale.

Favoritul MP la Primăria Sectorului 1 va fi ales dintre Eugen Tomac, preşedintele executiv al Mişcării Populare, şi Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe.

La Sectorul 2, se mizează pe Lucian Iliescu şi pe Cătălin Militaru, fost primvicepreşedinte al PDL Sector 2.

La Sectorul 3, Mişcarea Populară va fi reprezentată de Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării, şi/ sau de Radu Cristescu, fost preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statutului.

Marele favorit al MP la Primăria Sector 4 este Dan Ştefănel Marin, fost primar interimar al Capitalei. Dar aici poate apărea şi numele Virginiei Mihailovici.

La Sectorul 5 se va miza în primul rând pe Daniel Niţu, consilier local. Aici s-a vorbit şi despre numele jurnalistului Robert Turcescu, dar acesta a precizat că nu este interesat să candideze pentru vreun post de primar.

Nu în ultimul rând, la Sectorul 6 se mizează pe Ştefan Enache, liderul MP Sector 6, dar poate apărea şi numele fostei jurnaliste Carmen Dincă.

S-a zvonit că Turcescu ar putea fi candidatul MP ori la Sectorul 5, ori la Sectorul 2, însă jurnalistul a anunţat că nu va ajuta formaţiunea politică decât la nivel de comunicare.

Pentru Primăria Capitalei este foarte posibil ca Traian Băsescu să-şi încerce din nou norocul.

2 Shares